Риба

лефер 250гр.

цена: 22.00 лв. 
поръчай

паламуд 300гр.

цена: 16.00 лв. 
поръчай

лаврак 400гр.

цена: 16.00 лв. 
поръчай

ципура 250гр.

цена: 14.80 лв. 
поръчай

филе от лихнус 250гр.

цена: 9.20 лв. 
поръчай

чернокоп 250гр.

цена: 13.00 лв. 
поръчай

Пържена кая

цена: 5.00 лв. 
поръчай

Сьомга шиш 150 гр

цена: 7.00 лв. 
поръчай

Сьомга стек 250 гр

цена: 14.00 лв. 
поръчай

Калмари с чеснов сос 250 гр

цена: 8.40 лв. 
поръчай

Калмари на барбекю 250 гр

цена: 7.10 лв. 
поръчай

Кралски скариди на барбекю 200 гр

цена: 15.00 лв. 
поръчай

Пържен сафрид 250 гр

цена: 7.80 лв. 
поръчай

Трицона пържена 200 гр

цена: 5.00 лв. 
поръчай

Пъстърва пържена 300 гр

цена: 9.10 лв. 
поръчай

Скумрия на скара 300 гр

цена: 6.70 лв. 
поръчай