Скара

Зеленчуци на скара 300 гр

цена: 5.90 лв. 
поръчай

Мускетарска мешана скара 1.300 гр. / пил. крилца, пил. филе, пил. шишче, свинско каре, свинско шишче, свински ребра

цена: 36.00 лв. 
поръчай

Пилешко филе 200 гр

цена: 6.50 лв. 
поръчай

Пилешки крилца 250 гр

цена: 6.10 лв. 
поръчай

Пилешко шишче 100 гр

цена: 3.60 лв. 
поръчай

Пилешка пържола 150 гр

цена: 5.90 лв. 
поръчай

Домашна наденица 180 гр

цена: 6.00 лв. 
поръчай

Свинско шишче 100 гр

цена: 3.60 лв. 
поръчай

Свинска пържола 200 гр

цена: 6.80 лв. 
поръчай

Свински ребра 350 гр

цена: 8.50 лв. 
поръчай