За Тримата Мускетари

Пицария „Тримата мускетари“ отваря врати през 2002 година, предлагайки вкусна храна, професионално обслужване и приятна атмосфера. Много бързо след стартиране на дейността си, заведението добива популярност в града, което се дължи на разнообразното меню и безкомпромисния вкус на пиците.

Основната цел и визия на заведението е предлагането на качествена и апетитна храна, както и професионално обслужване на всички клиенти. Слоганът „Клиентите ни се връщат – пиците никога“ се превръща в лична мисия на всеки член на екипа, благодарение на което, вече 15 години Пицария „Тримата мускетари“ се радва на добри приятели и приветства нови и нови клиенти.

Пицария „Тримата мускетари – Крепостта“ разполага със капацитет на закрито – 90 места и на открито – 250 места и детски кът – 30 места, което го прави еднакво подходящо, както за семпли семейни вечери, така и за големи лични празници и служебни празненства.

С цел да разшири обхвата на утвърдените си позиции, бранда увеличи семейството си, отваряйки вратите на още едно заведение. Пицария „Тримата мускетари – Звездица“, което е разположено на брега на варненското езеро, предлага на своите клиенти невероятна гледка, паркинг, хотелска част, атракцион – въжен парк, различни възможности за занимания на открито, както и незаменимия вкус на емблематичните пици, направили заведението, толкова разпознаваемо и посещавано през годините. С капацитет от общо 350 места, тук могат да се организират по-мащабни събития, като сватби, балове, коктейли и др.

Освен вкусни пици Пицария „Тримата мускетари“ предлага богат асортимент от салати, паста, скара и традиционни ястия, които ще удовлетворят и най-взискателните ценители на добра кухня. А за тези, които предпочитат уюта на собствения си дом, заведението предлага и бърза доставка до адрес.

„Клиентите ни се връщат – пиците никога“